Luften är fri.

Luften är fri.

Överskriften…

Så jag känner nu. Det är precis exakt det som behövs här och nu – More space. Det ordnar jag, så… Detta blir ett inlägg som inte riktigt följer min ordinarie linje, so what – Luftern är fri! Som vanligt överraskar jag. Yepp. De gamla smidda spikarna från gamla tullkammaren där jag har studion är underbara – Eller hur? De bara låg där när jag flyttade in år 2000. Hur vackra får man bli tänkte jag. Bara för att ögonblicket senare lägga dem varsamt åt sidan för att låta mitt undermedvetna mejsla fram en bildidè. Det tog 4 år. Ingen panik. Bra kvalité kommer inte av stress, det kommer av engagemang och kreativitet. Sådana spikar görs inte längre, och då ska de avbildas med respekt och kärlek. Inte sant? Gamla använda ting med patina från användning och nytta är något som ligger mig varmt om hjärtat. Därav detta inlägg! det har helt enkelt blivit dax för…

… att låta lite möblemang och div rekvisita komma någon annan till nytta och glädje! Bra va? Därför tänker jag att jag börjar ju med alla trogna bildälskare och följare därute – Ni får första chans/tjing innan jag går vidare i de vanliga kanalerna. Vi hjälper varann såklart! Det är lite antikviter, lite fynd, och lite annat som inte är standard. Skicket är begagnat, men i bra bruksskick – Om ni frågar mig!

Priset är inte satt. Över huvud taget. Självklart vet jag vad jag gav när jag köpte detta, men det är inte poängen. Tänk såhär; Det där kan jag ha nytta av, och jag tycker det är värt detta. Maila mig ett bud vettja. Kanske ser vi olika på saken – So what? Luften är ju som bekant fri… 😉 Det mesta här i världen går att komma överens om – Större förhandlingar på högre nivå har inträffat – Believe me! Here we go! Bilderna kommer efter texten – Scrolla om du är ivrig!                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

2 första bilderna: Litet antikt slagbord. Och nej, jag har ingen historik på detta. Köpt i antikvitetsaffär på det glada tidiga 90-talet. Bordsskivan bär spår av användning, som synes. en av ornamenteringarna på foten har limmats en gång i tiden. men ingenting som tar charmen från bordet. En lite pärla.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Bild 3: 2 stolar i mkt fint skick, även skicket på tyget och stoppningen är mkt bra!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Bild 4: En gammal kusksoffa som jag hittade någonstans i Sverige – Var talar inte minnet om! Ooops! Ascharmig om du frågar mig, vilket du inte gjort ännu – Så jag bara sa`t.                                                                                                                                                                                                              

5: Litet antikt Bord. bra skick, men bordsskivan är lite ojämn, vilket syns på bilden. Charmig? Kanske det – Du avgör!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Sist, men absolut flest: Barstolar i mkt bra skick – 4 st som har tjänat studion mkt bra de senaste 15 åren! Lika coola idag, som när jag köpte dom nya på Cervera när de även sålde utvalda möbler. Rustikt och i fint bruksskick med patina där det skall vara.

 

 

Självklart kan allt beskådas i sin egna härliga prakt – Det är ju självklart! Och nu till det riktigt viktiga i detta lilla infall; Nej – Jag skall inte börja sälja möbler också! Jag bara gör utrymme för det som komma skall, samtidigt som vi gör världen en tjänst.

Jag kan även meddela att alla dessa möbler kommer att gå alldeles fantastiskt bra ihop med den konst som du snart kommer att se hängandes i Galleriet. Ända tills du inser att den/de passar bättre på din vägg. Men det är en annan affär – En sak i taget!

Välkommen med din intresseanmälan! Går utmärkt att maila mig via brevlådan här, eller via telefon, mess. Faxen är dessvärre urkopplad – den är såld…

Häpp!

 

/n