Min nya webbsida!

Välkommen!

Ja, nu ser du hur jag tänker att min webbsida skall se ut framöver. Jag blir glad om du tycker att det ser superbra ut – det är i alla fall min förhoppning!

Min tanke är att du ska känna att layouten och det grafiska bidrar till en lättnavigerad webbplats där du smidigt kan hitta det du söker efter – utan att den för den skull blir tråkig.

Jag tar tacksamt emot förslag som kan göra upplevelsen för dig ännu bättre. Jag ser detta som ett “work in progress” och din feedback är viktig. Jag tänker nu, för första gången, börja arbeta medvetet och koncentrerat med att uppdatera hemsidan och fylla den med material som jag arbetar med –både kommersiellt och med egna uppdrag. Och jag ska göra det lite oftare. Tänk varje vecka. Jag vet att jag är ute på tunn is med det påståendet, men vadå – plötsligt händer det! :-)) 

Så, nu rullar jag igång detta.

Ännu en gång – varmt välkommen till min värld!

 

/n