Egna uppdrag…

Egna uppdrag är något jag kommer att arbeta med i mycket större utsträckning än tidigare. Förhoppningsvis så kommer det innebära att vi kanske ses i något avseende. Kanske kommer du att medverka, eller på något annat sätt bidra till slutresultatet? Man vet aldrig!

Eftersom jag känner att det finns så otroligt många spännande projekt och historier att berätta och visualisera blir de möjligheter jag har att verkligen genomföra egna projekt nästan överväldigande . Det låter säkert märkligt, men det är dessvärre mycket vanligt bland oss esteter. Det ska jag försöka ändra på NU!

Vill du hjälpa mig? Om svaret är ja, då blir jag jätteglad!

Och hur kan du hjälpa mig? Jo, antingen tycker du jättekul och spännande att stå framför kameran är. Eller så har du ett projekt eller en idé i huvudet som du vill genomföra, men du vet inte riktigt vad, hur och när det ska bli av. Då ska du höra av dig till mig! Jag har både ett brinnande intresse och en stor passion för foto och film. Dessutom har jag stora möjligheter när det gäller teknik, kunskap och studioutrymme.

Sedan har jag något som man inte kan köpa för pengar – erfarenhet.

Jag har löst “problem” som hänger ihop med teknik och praktiska problem. Och inte minst – jag tycker om och har lätt för att träffa människor, att lära känna nya människor, och att förvalta ett förtroende. Förtroendet att jag ska göra mitt allra bästa, och lite till, för att slutresultatet skall bli så bra det bara kan. Top notch. Premium. Eller helt enkelt, för att uttrycka det enkelt: världsklass.

Inte svårare än så.

 

/n