En dag på jobbet.

En dag på jobbet.

Hej bildälskare där ute!

Mer exempel på vad jag gör – Och vad det resultatet blir!

Jag har skrivit om det här uppdraget när jag precis hade fotograferat ”maskinen”. Efter det var jag tvungen att ”ligga lågt” med själva syftet med fotograferingen p g a att det var för en mässa, och självklart ville man ha detta hemligt tills mässan hade öppnat och det hade visats för alla inblandade där. Såklart! Men nu är det gjort, så nu kan man visa slutresultatet; En bild som växer med uppgiften! ;-)) Denna trailer är specialbyggd för Swecon’s behov, vilket t ex innebär att det finns ett utdrag som gör att trailern blir bredare om det behövs – Smart!

Just den här trailern är Swecons mässtrailer, vilket gjorde att de ville att trailern skulle kunna leva sitt liv på ett snyggt sätt, oavsett om den var liten, eller stor, på väg någonstans, eller uppställd. Och då kom denna idé upp. Smart va? Man liksom skjuter ut mer av min bild, eller tvärt om! Alltid roligt och jobba med kreativa uppdragsgivare – Världsklass! Därför vill jag speciellt tacka både Happify kommunikationsbyrå och Swecon som gjorde min utmaning så mkt enklare, och mer stimulerande med sin professionella inställning och goda anda. Hoppas vi får jobba ihop tillsammans snart igen, och tack för ett dynamiskt samarbete!

Och Henrik på Swecon – Tusen tack för dessa bilder du tagit och som jag får låna – inte så vanligt att jag visar upp andras bilder på denna kanal, men det är ok eftersom det är min bild du fotograferat av – häpp!

Mitt jobb är aldrig enformigt, eller tråkigt. Bara olika grader av dynamik, tempo och adrenalin. Eller bara – fantastiskt roligt!

 

/n