En hyllning från en tacksam bror.

En hyllning från en tacksam bror.

Året 1980 var ett skottår som började på en tisdag, enl den Gregorianska kalendern. Dessutom var det vinterOS i Lake Placid, med en Tomas Wassberg som vinner guld på 15 km, och en Stenmark som tar guldet både i slalom, OCH Storslalom – Jo jag tackar!

Lite mer blygsamt kanske, men det var också året då jag upptäckte fotografering – Föll bladask för bildens outgrundliga dragningskraft och uttrycksmöjligheter.

40 år sedan.

Omedelbart så tog en tanke form, redan där under mitt första år som fotointresserad – Jag behöver en plattform. Ett ställe, typ ett nav någonstans där jag kan skapa mina bilder på det sätt jag ”ser” dem i huvudet.

Och visa dem.

Och idag håller jag som bäst på att färdigställa min lilla dröm. Min plattform håller på att bli klar. Mitt Galleri.

Liftar trängs bland byggställningar, och hantverkare trängs med mig.Självklart går ofta släkten under namnet hantverkare, men i mitt fall så är det precis så. Jag har världens bästa syrra, som är gift med världens bästa Micke. Som är världens bästa hantverkare. Och tillsammans är vi världens petigaste byggtrio.

Och problemlösare.

Och uppfinnare.

Och inredningsdesigner.

Och…

Listan kan göras lång. Men för att göra detta inlägg, helt utan bild, lite kortare, så säger jag såhär;

TACK SOM F N!

Syster Anka, och Mikael ”mikeloaf” Pettersson – You rock!

Nog. På med blåstället – Nu kör vi.

😉