Premiärfotografering i min nya studioyta.

Premiärfotografering i min nya studioyta.

Maria Walde som driver Eccelso Rekrytering & HR i samtal med mig över en espresso. Maria har nyligen startat Eccelso och vill självklart ha nytagna professionella bilder som återspeglar hennes egen professionalism och underlättar i kommunikationen med ”klient” och uppdragsgivare. Maria var först att bli fotograferad i mina nya studioutrymmen i mitten av januari.

Med min stora studio, och olika miljöer så får vi fram många sidor av Maria, som hon har nytta av i sin kontakt med marknaden, uppdragsgivare osv. Tack Maria för din fantastiska samarbetsvilja, och din positiva inställning till vår fotografering – Och min första session sedan ombyggnationen… 😉

 

Men se själva – En bild säger mer än tusen ord. Så välkomna ni som har behov av snygga, moderna och kommunikativa bilder för att kunna kommunicera mot marknaden på ett professionellt sätt.

Och hör sen!

 

/n