skapa

skapa

Nu är det segt.

Som ett gammalt tuggummi som inte längre smakar något, du vet… Vad känner du? Själv håller jag på och smälla av!
Och så är det ibland. Sitt ner i båten säger man. Men det är inte så jag är byggd,  liksom… Istället är jag bra på att få saker och ting på rull, och se till att saker och ting rör på sig. Så nu är det dax.

Ovan är en bild jag gjort för att driva mitt uttryck framåt, testa gränser och utrustning. I just det fallet var det för att jag fick uppdraget av en blixtleverantör att testa deras nya professionella ljus.
Jag har många olika fotografiska inriktningar i min verksamhet. Och jag har mkt ny kamerateknik som behöver testas. Och detta verkar vara ett perfekt tillfälle!
Vill DU vara med som modell? Det kostar inget, bara din tid, och engagemang! Jag behöver skapa – Och det nu.

Självklart ska vi vara aktsamma om varandra och vidta åtgärder för att inte riskera att förvärra den situation som uppstått. Men vi ska inte sluta uppskatta livet – Nope.
Min studio är stor, och där är bara jag, som är frisk, glad och vansinnigt skaparsugen!

I need you!

 

Som jag ser det just nu är seniorer inte min målgrupp – Jag vet, det är mobbing, men det är för att jag bryr mig!
Du som känner dig pigg och kry är välkommen. Du behöver tycka att det är kul att vara framför kameran, men du behöver inte vara proffs.
Först ut är temat Mode/modell. Jag vet vilken ”look” jag är ute efter på min modell, men – Det kommer att bli en konstnärlig ”spinn” på slutresultatet!

Skriv några rader om varför du vill vara med på detta projektet tillsammans med några enkla bilder på dig – Så ser vi var detta landar.
Då är ju chansen större för mig att förstå att just du bör vara en av de utvalda!

Varför gör jag detta? För att det är det jag gör. Jag skapar. Jag behöver göra detta. För att det skärper mig i mitt jobb, utvecklar mig, och mitt uttryck.
Dessutom skänker det DIG glädje mitt i all turbulens och ovisshet – Det kallas win win!

Seså, var inte blyg nu – Se till att maila mig på fotografniclas@telia.com. Skriv modell i ämnesraden, så vi får rull på detta nån gång!

Vi kanske ses!
;-))