Yes.

Yes.

Överskriften… Den är ganska talande när det gäller hur jag känner nu. Kallbad. Renande. Helt enkelt något som gör att man vaknar till liv.

Det är precis exakt det som händer här och nu – På fotografniclas.se

Kalla det gärna pånyttfödelse, återuppståndelse eller bara plain creative madness!

Detta som nu har satt igång började redan för 2 år sedan. Och vad är det nu som har satt igång tänker du då? Jo det ska jag berätta nu; Mitt återtag av min fotografi, eller kanske ännu hellre – Min egna fotografi. Mitt alldeles egna sätt att se verkligheten – och hur jag vill presentera den.

Allt jag gör är ju liksom ”färgat” av mig, helt naturligt, men de ramar som satts upp är ofta satta av andra än mig själv, då jag jobbar mkt med kommersiell foto/video produktion – För ett ändamål som är någon annans. Missförstå mig inte, det är fantastiskt och få vara en del av en större helhet, men det är också fantastiskt befriande att vara mer delaktig i hela processen – Ifrån idé, till färdigställande!

Det brukar populärt kallas för egna projekt, men det tycker jag känns lite fel i sammanhanget – För jag vill involvera, och dela dessa projekt med er – Mina vänner, följare, betraktare, kritiker, bildälskare och kunder. Kärt barn har många namn, ser det ut som… 😉

Nu är det dax. Jag kommer f r o m nu sätta fart på mitt instagramkonto som varit lika aktivt som graven. Vidare har jag satt igång med mitt Facebook och inlägg där. Sedan är det nog så att vi framåt kommer att få skåda en ny Youtube-kanal signerad undertecknad också… Mamma Mia! Voine voine! Hur skall detta sluta? Bra tänkte jag, fastän igentligen tänker jag nog, om jag skall vara ärlig – Världsklass. Helt enkelt.

Med din/er hjälp så hoppas jag kunna kanalisera mitt kreativa persona och nå ut till er, via dessa 3 ovan sociala medier – Och från det verkliga mötet såklart! Men hjärtat av allt detta kommer att vara denna webplats, som faktiskt är ny, trots att den gick live för nästan prick 1 år sedan – Och så kan vi ses i min stora underbara studio såklart!

Jag kommer att doppa mina fossingar i ganska mkt nya vatten, testa ganska många nya vägar att nå ut, OCH samtidigt försöka balansera och utveckla min business – mitt företag. Det är inte något som kommer att göra sig självt. Och det kommer inte att hända på en vecka, eller på en månad. Men… Det kommer definitivt att se annorlunda ut såhär års 2020. Och det känns fantastiskt spännande och utmanande!

Så, ha lite tålamod med mig. Hjälp mig gärna om ni tycker jag tänker fel, men gör det i s f med en kreativ input – Så jag lättare förstår vad ni menar!   Jag vill GÄRNA ha er input – Det är dialogen som gör mitt jobb och min passion så enormt stimulerande!

Så… Nu är det bara för er och se till att följa mig på Fejjan, Instagram och ständigt checka vad som händer här på fotografniclas.se – Hjärtat i min verksamhet och mitt yrkesliv.

Det är nu det händer – Yes.

Vi ses!

/n